Αποστολή Παραγγελίας και Πολιτική Επιστροφών

Μόλις στείλετε ηλεκτρονικά την παραγγελία σας, θα λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης. Το μήνυμα σημαίνει ότι η παραγγελία σας έχει καταχωρηθεί και θα εκτελεσθεί. Σε περίπτωση που παρουσιαστεί προβλήμα, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε να διασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας.

Για την αποστολή της παραγγελίας σας, είναι διαθέσιμοι οι παρακάτω τρόποι:

1. ΕΛΤΑ: Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα για παραγγελίες άνω των €50 και χρέωση €2 για παραγγελίες κάτω των €50 (παράδοση 2-3 εργάσιμες εντός Αττικής και 3-4 εργάσιμες εκτός Αττικής)

2. ΕΛΤΑ COURIER: Επίδοση την επόμενη εργάσιμη εντός Αττικής και 1-2 εργάσιμες σε όλες τις υπόλοιπες πόλεις της Ελλάδας, με χρέωση €5.

3. Παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα είτε από εσάς, είτε από Εταιρεία Courier της επιλογής σας, στην παρακάτω διεύθυνση:

Αλεξιουπόλεως 66, Αργυρούπολη, ΤΚ 16452, Αθήνα, Τηλ: 2109955133

Το κόστος αποστολής για τις περιπτώσεις 1,2 & 3, θα σας γνωστοποιείται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Για τις μπαταρίες είναι διαθέσιμη μόνον η παραλαβή από το κατάστημα λόγω μεγάλου βάρους. Αν επιθυμείτε αποστολή, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας.Προιόντα με ένδειξη κατόπιν παραγγελίας

Ορισμένα προϊόντα μας δεν είναι άμεσα διαθέσιμα και χρειάζεται κάποιο χρονικό διάστημα, αναλόγως του είδους, για να έρθει στα χέρια σας (από 5-35 μέρες ή και περισσότερο). Καλό θα είναι να επικοινωνείσετε μαζί μας πριν προβείτε στην παραγγελία, ώστε να σας δώσουμε μία πιο σαφή εικόνα του χρόνου παράδοσης.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε αυτές τις  περιπτώσεις  χρειάζεται  προκαταβολή του 50% της αξίας της παραγγελίας, αφού έχει προηγηθεί τηλεφωνική συνεννόηση.

Επιστροφές

Πολιτική Επιστροφών

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα σας δίνει την δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων για οποιοδήποτε λόγο, τον οποίο δεν είστε υποχρεωμένοι να μας γνωστοποιήσετε. Η επιστροφή πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας. Για να γίνει δεκτή η επιστροφή πρέπει:

  • Το εμπόρευμα να είναι στην κατάσταση στην οποία το παραλάβατε. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχει παραβιαστεί η συσκευασία του και δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί (εξαιρούνται τα ελαττωματικά προϊόντα).
  • Να επιστραφούν και όλα τα έντυπα που το συνοδεύουν όπως π.χ. οι οδηγίες χρήσης.
  • Να επιστραφεί και η εγγύηση της οποίας εννοείται ότι δεν πρέπει να έχετε κάνει χρήση.

Η εταιρεία μας, συνιστά να κάνετε έναν πρώτο έλεγχο κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έτσι ώστε να βεβαιωθείτε ότι το δέμα σας δεν έχει κάποια εμφανή ελαττώματα (π.χ. δεν είναι σπασμένο, είναι το σωστό προϊόν κλπ). Ο έλεγχος αυτός δεν είναι υποχρεωτικός και η μη διενέργεια του δεν περιορίζει τα δικαιώματα σας. Για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση σας, είναι προτιμότερο να αποστέλλετε μαζί με το εμπόρευμα το οποίο επιστρέφετε και τα δελτία παραλαβής και λιανικής πώλησης.

Τρόποι Διακανονισμού Επιστροφής

Εφόσον αποφασίσετε να επιστρέψετε το εμπόρευμα το οποίο αγοράσατε μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο διακανονισμού της επιστροφής. Οι δυνατότητες που σας δίνονται από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι οι εξής:

  • Επιστροφή των χρημάτων σας. Ο τρόπος με τον οποίο γίνεται η επιστροφή των χρημάτων σας εξαρτάται από τον τρόπο πληρωμής τον οποίο είχατε επιλέξει. Έτσι το ποσό θα σας επιστραφεί είτε με ακύρωση της χρέωσης της πιστωτικής σας κάρτας, είτε με την κατάθεση του ποσού στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε, είτε τέλος με αποστολή ταχυδρομικής επιταγής, εφόσον είχατε πληρώσει με αντικαταβολή.
  • Αποστολή νέου προϊόντος. Το νέο αυτό προϊόν μπορεί να είναι το ίδιο ή παραπλήσιο με το προηγούμενο ή μπορείτε να επιλέξετε κάποιο άλλο εμπόρευμα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
  • Επισκευή του προϊόντος το οποίο επιστρέψατε.

Τρόπος Επιστροφής

Η επιστροφή των εμπορευμάτων πραγματοποιείται μέσω της εταιρείας μεταφορών με την οποία συνεργάζεται το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Ολοκλήρωση Διαδικασίας Επιστροφής

Η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί μέσα σε χρονικό διάστημα 30 ημερών από την ημέρα επιστροφής του εμπορεύματος.

Κόστος Επιστροφής

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα επιβαρύνεται με το κόστος επιστροφής του εμπορεύματος μόνο όταν:

  • Έχει παραδοθεί με καθυστέρηση (εξαιρούνται οι περιπτώσεις ανωτέρας βίας).
  • Έχει παραδοθεί με βλάβη ή είναι ελαττωματικό.
Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως αν η επιστροφή του προιοντος γίνει ΧΩΡΙΣ λογο (π.χ.αλλαγή γνώμης για το συγκεκριμένο προιόν ή γενικά Ακύρωση Παραγγελίας), έχετε τις εξής επιλογές:
1. Αν σας έχει παραδοθεί, θα επιστρέφεται σε εμάς με χρέωση που επιβαρύνει εσάς.
2. Να επικοινωνήσετε μαζί μας, εντός 1 ώρας από την παραγγελία, στο 210 9955133 και θα την ακυρώσουμε
για εσάς χωρίς καμία επιβάρυνση.

Όροι Σύμβασης

Η εταιρεία μας έχει το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους συναλλαγών. Η εταιρεία μας έχει την ευθύνη να ενημερώνει άμεσα το κείμενο το οποίο αναφέρεται στους όρους συναλλαγής όταν αποφασίζεται οποιαδήποτε αλλαγή σχετικά με τους όρους. Το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας μας ακολουθεί πλήρως το Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο για τα θέματα συναλλαγών ηλεκτρονικού εμπορίου όπως επίσης και το Νόμο περί προστασίας καταναλωτών (Ν. 2251/1994) ο οποίος ρυθμίζει θέματα πωλήσεων από απόσταση. Το ηλεκτρονικό κατάστημα δίνει την δυνατότητα στους πελάτες μέλη να αλλάξουν το μυστικό κωδικό πρόσβασής τους (Password), αν βέβαια το επιθυμούν.

Τα προσωπικά στοιχεία θα παραμείνουν αναλλοίωτα, απλά το σύστημα θα αναγνωρίζει πλέον τον πελάτη με διαφορετικό μυστικό κωδικό πρόσβασής (Password).

Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας μέσω τηλεφώνου στο 210 9955133 , είτε μέσω e-mail στο info@auto-panorama.gr